Business Joomla Themes by Justhost Reviews

Algemene Voorwaarden

Algemene Verkoopvoorwaarden

1. Inleiding

De hieronder gepreciseerde algemene verkoopvoorwaarden (hierna "Algemene Voorwaarden") regelen uitsluitend de contractuele betrekkingen tussen alle Gebruikers van de site www.perfumeofdreams.nl en de verkoper

Perfume of Dreams

Meekrapstraat 4

318ES Brouwershavcen

Nederland

Kvk:  55619010

BTW nr: NL144094708B01

 Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn de enige toepasbare en vervangen alle andere voorwaarden, behalve bij voorafgaande, expliciete en geschreven wijziging. Perfume of Dreams kan er toe bewogen worden specifieke bepalen van de algemene voorwaarden te wijzigen. Hierom is het noodzakelijk deze te herlezen voor elk bezoek aan deze site. Wij gaan er vanuit dat u bij validatie van uw bestelling onze algemene verkoopvoorwaarden, na deze gelezen te hebben, zonder voorbehoud accepteert. Door verbinding te maken met de Site, verplicht u zich de Algemene Voorwaarden en de Gebruiksvoorwaarden die hierop staan te respecteren.

 2. Annuleren van een bestelling

 Wanneer wij uw annulering ontvangen hebben zullen wij, indien mogelijk, het nodige doen om uw bestelling te annuleren. Annuleren wij een reeds betaalde bestelling zullen wij binnen de 7 werkdagen uw geld terug storten op het door u doorgegeven rekeningnummer.  Wanneer u beslist een bestelling te annuleren die reeds verzonden is moet u de reeds gedane verzendkosten vergoeden. Dit geld ook bij het weigeren van uw bestelling aan de koerier. Is uw pakket nog niet verwerkt zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van uw bestelling.

 3. Productinformatie

Perfume of Dreams besteedt de grootste zorg aan het online plaatsen van informatie over de eigenschappen van de producten, met technische beschrijvingen die gebaseerd zijn op gegevens van haar partners en leveranciers, en met foto's ter illustratie van de producten, dit alles in zoverre de technische middelen het toelaten en volgens de beste standaarden op de markt.

Meer informatie over onze producten kan u ook terug vinden op onze website www.fmgroup.nl

Gebruikt van de producten is op eigen risico, Perfume of Dreams is niet aansprakelijk voor schade door producten opgelopen.

 

4. Prijzen

De op de site aangegeven verkoopprijzen zijn inclusief alle belastingen, maar zonder verzendkosten. De eventuele verzendkosten zijn voor de gebruiker en worden berekend aan het einde van de bestelling, in aanvulling op de prijs van de geselecteerde producten.

We houden ons het recht voor de prijzen op elk moment te wijzigen, maar we verplichten ons ertoe de tarieven toe te passen die op de site aangegeven stonden op het moment van uw bestelling.

5. Beschikbaarheid

Wij kunnen uw bestelling verwerken afhankelijk van de beschikbare voorraden.

In het geval dat een door u besteld product niet op voorraad zou zijn, dient u zelf de producten bij een volgende bestelling te bestellen.

Als producten uit een bestelling tijdelijk niet beschikbaar zijn, dan worden de wel beschikbare producten opgestuurd, en ontvangt u de verzendkosten voor de rest van de bestelling cadeau. Met uitzondering van bestellingen die betaald worden aan de koerier. Bij deze bestellingen hebt u enkel recht op een gratis

nalevering als het product op de bestelbon staat die bij de levering zit. Staat het product niet op de bestelbon gaat u dit product opnieuw moeten bestellen.

Wanneer wij door omstandigheden een bepaald product niet meer aan u kunnen leveren zullen wij uw geld terugbetalen. U hebt geen recht op een vergoeding of eender welke schadevergoeding.

6. Wijze van levering

Er zijn drie mogelijkheden om een bestelling te ontvangen:

1.       Via post.nl

2.       Afhalen bij Perfume of Dreams

3.       Bezorgen door medewerker van Perfume of Dreams

Let op:

Als uw bestelling For Home producten bevat en uw pakket de 12 kg overschrijd worden er extra verzendkosten aangerekend. De extra verzendkosten zijn gelijk aan de normaal aangerekende verzendkosten voor de geselecteerde levermethode.

7. Levertermijn:

Onze levertermijn bedraagt indien mogelijk zeven werkdagen vanaf het moment dat u uw bestelling via onze webshop geplaatst heeft. Plaatst u uw bestelling buiten de kantooruren begint deze termijn te lopen vanaf de volgende werkdag.

 

 

8. Betaling

Betaling dient vooraf te geschieden, dit kan contact of via bakoverschrijving zijn.

Contante betaling is alleen mogelijk bij het afhalen van uw bestelling.

Bestellingen worden na ontvangst van betaling geleverd binnen zeven werkdagen indine mogelijk.

9. Recht op teruggave. Niet goed, geld terug

Perfuem of Dreams biedt u een termijn van 7 werkdagen waarin u een product waarover u niet tevreden bent naar ons terug kunt sturen. Binnen deze termijn kunt u het product, voor eigen kosten en vergezeld van de rekening en de compleet ingevulde en ondertekende retourbon, naar ons terugsturen. Deze termijn begint op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

 Wij raden u aan uw bestelling aangetekend te versturen en een verzekering af te sluiten bij de vervoerder, voor de marktwaarde van de producten. Dit in geval van diefstal of verlies van de producten bij de vervoerder.

 Bij alle retourzendingen zijn de kosten voor de Gebruiker.

 Alleen complete en in de originele verpakking worden geaccepteerd. Producten die incompleet, beschadigd, of bevuild door de Gebruiker worden geretourneerd, zullen niet geaccepteerd worden.

 9. Promoties

 Bij promotie acties gelden steeds de regels die zijn aangegeven op onze website: www.perfumeofdreams.nl  

Gelieve deze regels eerst te raadplegen voor gebruik te maken van deze acties. Bij het accepteren van een bestelling gaat u akkoord met de regels van deze promotie actie.